Stari Merkator, Beograd  |  tel: 011/267.31.92  |  mob: 064/387.222.4  |  info@energetskipsiholog.org  |  Facebook  |  Instagram
New Moon Project - ostvarite svoje želje

New Moon Project - ostvarite svoje želje


Rad na postavljanju želje, razvoju, čekanju i njenom razvijanju zapravo je rad na promeni uverenja. Na New Moon Projectu učimo na koji način da radimo kroz meridijane (energetske tokove u našem telu u kojima su i uskladištena naša najdublja uverenja i emocije povezane sa njima), da prihvatajući sebe otvaramo kapacitete kako bismo sa što više strasti, lepote i lakoće  manifestovali svoje želje.

New Moon Project radionica će se održati u ponedeljak, 16. aprila, gde ćemo dočekati zajedno Mlad Mesec u hotelu Tulip Inn Putnik na radionici od 19h do 20:30h. Tema ovog mladog Meseca je – Razum i emocije u akciji. Ovde ćemo učiti kako da kroz naš energetski sistem, naše čakre i meridijane uskladimo svoj Um i Srce, tako da rade usklađeno u svim našim akcijama. Ovaj mlad Mesec na 26 stepenu Ovna u konjunkciji sa Uranom, zaista jeste vreme za potpuno novi početak, svež start i inovativne (Uran) akcije (Ovan). Da ovaj Uran ne bio bila energija nervene napetosti i unutrašnjeg konflikta mi svesno radimo na usklađivanju razuma i emocija, i pretvaranju u inspirativne akcije.

 

Snaga mladog Meseca

U fazi mladog Meseca, čitava priroda, ljudi, životinje i biljke izloženi su njegovom veoma jakom uticaju, te su mogućnosti oslobađanja od svega starog i započinjanje novog veoma velike. Još od davnina veruje se da onog dana kada je mlad Mesec treba započeti posao i osloboditi se loših navika. Kada treba posaditi seme nove namere i projekta koji želimo da ostvarimo.

Usklađujući se sa prirodnim ciklusima, mi se usklađujemo sa prirodom Zemlje, kao i sa sopstvenom prirodom. Taj prirodni princip negovanja sebe i ove planete, i bivanja u skladu sa svojom prirodom i bivanja bliskog sebi, ideja je i projekta New Moon, koji počinje uvek na mlad Mesec.

Seme iz kojeg niče sreća i 4 faze manifestacije želje

Baš kao što su čarobnice i čarobnjaci oduvek znali - kada je Mesec mlad, sadimo seme želje.

I baš kao što kada sejemo seme u zemlju, tako i mi na New Moon Project-u učimo kako da konkretno tehnikama energetske psihologije preko čakrii meridijana posadimo ovu energiju u svoj energetski sitem i da je negujemo na pravi način.

Najpre u prvoj fazi Meseca (prvih 7 dana od mladog Meseca) ćemo kreirati jasnoću o onome što želimo. Za drugu fazu razvoja (od 7 do 14 dana) su nam potrebni vera, poverenje, negovanje i brižnostdok još nije izraslo naše drvo, tj. onda kada je najosetljivije, da ne uništimo seme. To je druga faza - faza razvoja. Kada izađe pun Mesec (faza tri, faza prihvatanja) naša želja počninje da se manifestuje. U toj trećoj fazi bitno je prihvatanje. Mi bismo mnogo toga svesno hteli, ali kada se pojave ljudi i odgovori, mnogi se tome ne odazovu, nemaju vremena, zatrpani su stvarima koje moraju da urade, pa i onima koje ne vole, ali odrađuju i u nemogućnosti da urade ono za čim im srce žudi.

Poslednja faza, tih poslednjih sedam dana kada se Mesec potpuno prazni, period je kada treba da otpustimo želju. Tada ne smemo imati sumnji da li će ispunjenja biti, netreba da postoji grč zbog želje i potrebe da se ona ostvari, već treba do kraja verovati da smo već dobili ono što želimo, i prepustiti Univerzumu da to sredi na najlepši mogući način. Naravno ovo nije samo misao, već energetski rad na promeni dubokog uverenja i sticanju poverenja.

New Moon journal

Za potrebe ovog transformativnog rada koristimo New Moon journal. Ova sveska je magični transformativni dnevnik za buđenje čarolije. Svaka žena je čarobnica i svaki muškarac je čarobnjak, samo nekad na to zaborave i žive prilično suvoparne živote, takozvane živote u okviru norme. Svi smo mi čarobni i kao kakvi smo potrebni svetu da bi bio jedno čarobno mesto. U ovom dnevniku pišemo šta je tema datog meseca, šta želimo da manifestujemo, a zatim radimo na tome kroz određeni meridijan. Jer, meridijan je energetski tok koji pokazuje koliko dozvoljavamo u datim oblastima da primimo i damo. Važno pitanje je koji meridijan je potrebno otvoriti da bi nešto poteklo u našem životu. Još važnije je otvoriti sebe da budemo protočni kako bismo mogli da pošaljemo želju i da bi ona lako mogla da nam stigne.

Ova promena uverenja nas vodi materijalizaciji. Jer kao što osnivač kvantne fizike Maks Plank kaže: Kada promenite način na koji gledate stvari, stvari koje gledate se menjaju. Kada radimo kroz energetske tokove našeg tela - meridijane, mi radimo direktno sa svojim dubokim uverenjima, jer je svaki od 12. glavnih meridijana povezan sa nekim dubokim uverenjem. Radeći sa meridijanom, mi menjamo uverenja. Znači, postavlja se pitanje i izazov: Koje uverenje treba promenti da mogu lagano manifestovati šta god da je tema Meseca?“.

Tri glasa

Verujem da mi svi imamo tri glasa. Prvi glas je onaj kojim u sebi razgovaramo sa sobom ili sa drugim ljudima u nameri da ostavimo dobar utisak ‒ šta ću reći na predavanju, šta ću reći mužu, direktorki…To je površni glas kojim se trudimo da se pripremimo šta ćemo reći naglas. Postoji i drugi unutrašnji glas kojim ulazimo u ovu svesku i počinjemo da verujemo da su svi odgovori u nama, te kroz naše spostvene energetske tokove, meridijane postajemo sve bliži sebi. U jednom momentu, kada razgradimo ta stara uverenja i postignemo bliskost, u nama se javlja onaj najdublji, treći glas, glas unutrašnjeg deteta. Ono je naš osnovni kreator, jer samo dete u nama zna šta mi stvarno hoćemo.

 

  • Cena predavanja: 1.500rsd
  • Kontakt: svakim radnim danom od 12h do 18h na 011/267 31 92; 064/387 22 24 ili na email info@energetskipsiholog.org.